środa, 27 marca 2013

What I Ate Wednesday



Someone suggested me that this is a fun way of keeping a food-log. So here it comes – What I Ate Wednesday!

Ktoś zasugerował mi, że to fajny sposób na stworzenie dziennika jedzeniowego. No to lecimy – Co Zjadłam w Środę!

{ Overnight oatmeal with half of an apple, pinch of cinnamon, teaspoon of raisins and almond flakes topped with homemade avocado-chocolate spread. / Całonocna owsianka z połówką jabłka, szczyptą cynamonu, łyżeczką rodzynek i płatków migdałowych oraz domową nutellą z awokado. }

{ Spinach salad with carrots and orange and cinnamon dressing./ Sałatka ze szpinaku, marchewki i pomarańcza z dressingiem cynamonowym. }

{ Thai soup with seafood and coconut milk. Homemade bread with oats. / Tajska zupa z owocami morza i mlekiem kokosowym. Domowy chleb pszenny z płatkami owsianymi. }

 { Toast with ricotta. Half of an apple and of a banana. Vitamin drink. / Tost z ricottą. Pół banana i pół jabłka. Napój witaminowy. }


2 komentarze:

  1. wow podziwiam, że tak mało i zdrowo jesz i jeszcze ćwiczysz :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To się tylko wydaje mało. Akurat tymi grzankami wieczorem to się pokazowo zapchałam. ;-)

      Usuń