Today I can proclaim that
this year’s Pumpkin Quest is a full success. My pumpkin weighted 7.5 kg and had
beautiful orange color. I made my favorite Smiling Pumpkin Soup out of 1
quarter of it, to feed my hungry family on Sunday. ;-) Second quarter got
stored in the freezer.
With the third
quarter of it today I started to make pumpkin and raspberry jelly (which will
be finished on Saturday). The last quarter got divided. Half of it becomes
Pumpkin Muffins, and the other half will turn into Curry Spiced Coconut Soup
(hopefully). So excuse me for this late hour of my post, but I’m just back from
my swimming practice to which I went straight from the kitchen. ;-)
Have a good night!
Dzisiaj ogłaszam pełen sukces tegorocznego Dyniowego Questa. Moja
tegoroczna dynia ważyła 7,5 kg i miała przepiękny pomarańczowy kolor. Z jednej
ćwiartki zrobiłam moją ulubioną Uśmiechniętą zupę dyniową, żeby nakarmić głodną
i zmarzniętą rodzinkę w niedzielę. ;-) Druga ćwiartka poszła do zamrażalnika.
Z trzeciej ćwiartki zaczęłam dziś robić konfitury z malinami, które
będą gotowe w sobotę. Ostatnia ćwiartka została podzielona jeszcze na pół. Z
jednaj połowy powstały muffiny dyniowe z cynamonem, a drugiej połowy chcę
ugotować zupę z mlekiem kokosowym i curry. Więc proszę wybaczcie późną porę
posta, ale właśnie wróciłam z basenu, na który poszłam właściwie prosto z
kuchni. ;-)
Dobranoc!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz